AKIN DOĞAN - Müdür Yardımcısı

Kayseri’nin Yahyalı ilçesine bağlı Çubuklu Köyü’nde1980 yılında dünyaya geldi. İşçi bir babanın, ev hanımı bir annenin 3 çocuğunun en büyüğüdür. Babasının işi dolayısıyla Kayseri’de farklı ilkokullarda okumuştur. Kayseri’de Gazioğlu İlkokulu’nu(1992), Kadı Burhanettin Ortaokulu’nu (1995), Sümer Lisesi’ni (1997) bitirdi. 3 yıllık eğitim arası sonrası Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü 2000 yılında kazandıve bu bölümü2004 yılında bitirdi. Konya Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimini 2005-2006 yıllarında tamamladı. Askerlik görevini kısa dönem er olarak 2007 yılında Hatay’da tamamladı. Ardından 14/11/2008 tarihinde sözleşmeli öğretmen olarak Rize Çayeli Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni olarak göreve başladı. 2 yıl burada görev yaptıktan sonra 14/06/2010 itibariyle Rize Güneysu Osman Erkan İmam-Hatip Lisesi’ne kadrolu Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni olarak atandı ve bu okulda 4 yıl boyunca görev yaptı.2014 yılı Eylül ayında Güneysu ilçesinde proje imam-hatip lisesi olarak yeni açılan Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde 2 yıl öğretmen olarak görev yaptı. 2016 yılı yaz döneminde il dışı tayin isteyerek Kayseri ili Melikgazi İlçesi’ndeki Ertuğrul Gazi Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne tayin oldu ve bu okulda 3 yıl öğretmen olarak görev yaptı. 2019 Eylül ayı başında görevlendirme olarak Erciyes Anadolu Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam-Hatip Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı. 2019 yılında yapılan idarecilik sınavını kazanarak 2020 yılı Ağustos ayında Keykubat Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ndeki müdür yardımcılığı görevine başlamıştır.Halen Keykubat Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ndemüdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Evli, 1 erkek çocuk babasıdır.